online & hybride
producties

In één keer collega’s, klanten of publiek op verschillende plaatsen bereiken? Ze online verrassen, raken en verbinden? Of een mix van live aanwezig en online? Wij schrijven, maken en regisseren jouw verhaal. Als (live) tv-shows vol beleving en tempo.

online & hybride producties

Online & hybride productiestv-talkshow

TimePartner – Formel 1

Een livestream voor alle medewerkers van het Duitse TimePartner, een dochteronderneming van het Belgische House of HR. Het managementteam kondigde er de nieuwe droom, het plan en de bedrijfswaarden aan.
Company radioOnline & hybride productiestv-talkshow

De net dat tikkeltje anders show van P&V Groep

Een livestream voor alle medewerkers. Met aankondigingen van directieleden, but not as you know it. Het werd een show vol beleving, emotie en verbinding.

Waarom werken met Pink Piñata Productions?

Always with a smile

Ieder project, van de kleinste video tot het grootste event, is voor ons een plezier om te doen. En dat plezier delen we graag met jou en iedereen die een rol speelt in het hele verhaal.

On top of things

Copywriting, design, planning, regie, montage, camerawerk, catering, … Noem maar op. We gaan in iedere stap van iedere productie voor de sterkste crew en partners. En voor het beste resultaat.

Together for the bang

Alles start bij jouw verhaal. Dat we samen schrijven en vertalen naar events en video’s waar inhoud, beleving en impact centraal staan.

Voor welke online & hybride events
mag je ons altijd contacteren?

Online company talkshow

Een nieuwe visie, een belangrijke verandering of een terugblik op het afgelopen jaar. Zonder speeches en powerpoints maar met korte interviews, fun en people stories in video. In een strakke regie en nog strakker tempo. 

Online rekruteringsevent

Je kandidaten informeren en enthousiasmeren over een job en loopbaan bij jouw bedrijf. Met live interviews en video’s met medewerkers, virtual tours en Q&A’s.

Company radio

Een halve dag, dag of dagelijks een uur bedrijfsradio. Met verzoeknummers, interviews, wedstrijden en people stories. De ultieme manier om collega’s op een heel andere manier te leren kennen en unieke verhalen te ontdekken.

Live podcasts

Korte interviews na elkaar rond een bepaald thema. Live te volgen en achteraf te (her)beluisteren op je favoriete podcastkanalen. Ideaal voor thought leadership events en beurzen.

Hybride events

Een mix van bijvoorbeeld company radio, een online talkshow, virtuele breakouts en things to do voor een levend publiek op één bepaalde locatie? Dat kan!

Engagement event

Je medewerkers betrekken bij je nieuwe missie, strategie of cultuur? Dat kan ook in een livestream talkshow met een mix van interviews en video.

Thought leadership event

Je expertise etaleren over bepaalde thema’s, producten of diensten om je positie als thought leader te ondersteunen. Met interviews, panelgesprekken, video’s en zelfs virtuele breakouts. 

Persevents

Een opening, lancering of feestelijke gelegenheid waarop je pers digitaal uitnodigt. Of een online persconferentie rond een bepaalde gebeurtenis. Dat regelen we helemaal voor jou.

Teambuilding

Wij ontzorgen jou volledig door het bedenken, organiseren en hosten van de perfecte teambuilding, ook digitaal. Zelfs een kookworkshop kan …

Event support

Ook voor heel specifiek onderdelen of taken van een online of hybride event kan je beroep doen op onze expertise. 

Redactie, coaching en regie

Hulp nodig bij het schrijven van een strak script dat je publiek van begin tot einde bij de les houdt, raakt en inspireert? Kunnen we. Ook de regie die erbij komt kijken.

Live event coverage

Een gebeurtenis of event in real-time delen? Via verschillende mediaformaten kunnen we je publiek op afstand direct betrekken. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Klaar om het met ons over online & hybride events te hebben? Of wil je gewoon jouw vraag of verhaal met ons delen? Vertel het ons zodat wij je kunnen helpen om het met de rest van de wereld (of je dorp) te delen.

 

Zo gaan we te werk:

Stap 1
Jullie vraag

In een eerste gesprek leren we jullie graag beter kennen en zijn we vooral benieuwd naar jullie verhaal en verwachtingen. Zo komen we te weten waarmee en hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.

Stap 2
Ons voorstel

Op basis van alle info creëren en pitchen we enkele concepten met contentblokken, een show-flow en een eerste raming. Het gekozen concept werken we daarna verder in detail uit. Met scripts en finale budgetten.

Stap 3
Productie & evaluatie

Wanneer we jullie go krijgen, gaan we volop in productie en ontzorgen we jullie van A tot Z. Tot en met het event en post-communicatie. Na afloop evalueren we samen hoe jullie alles ervaren hebben.

Contacteer ons

Zin om het met ons over online & hybride events te hebben? Je weet wat je te doen staat …


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor Pink Stories. Om de 3-4 maanden een nieuwsbrief vol inspirerende cases, praktische tips en wist-je-datjes. Zodat je nadien lekker kan uitpakken met wat je weet over video’s en events.andere pink producties

Video producties

Je ware zelf tonen in (employer) brand video’s? De juiste mensen teasen en pleasen op social media? Je event of campagne een extra dimensie geven? Wij scripten, shooten en produceren video’s voor elk verhaal en medium.

event producties

Een feestelijke opening, teambuilding of productlancering? Een beurs, congres, big party of pop-up store? Blaas iedereen omver in events die je publiek voor altijd bijblijven. Met toeters en bellen in droomsettings voor 5 tot 50.000 mensen.