Producties voor HR en employer branding

Video’s en events, online en hybride … Noem het gerust onze passie, voor elk verhaal en elke gelegenheid. Toch is er nog iets waar ons hart wat sneller van gaat slaan. En dat zijn producties die met HR, rekrutering en employer branding te maken hebben. Maar hoe komt dat?

We will enable every professional to choose a job they love at a company they love.

Hoezo HR?

Bedenken, creëren, producen, plannen, fiksen, deliveren en verbazen. We hebben er heel wat ervaring in. Maar wist je dat een flink deel van onze roots in HR en employer branding liggen? Meer nog, we delen ons kantoor met de broers, zussen, neven en nichten van Insilencio en Doorstep.

Onze familie

Insilencio, employer marketing

Elk bedrijf wil duurzaam succesvol zijn. Daarvoor heb je topmensen nodig. Professionals die bij jou dé plek vinden om te groeien naar de beste versie van zichzelf. Insilencio helpt jou om die werkplek te worden. Waar mensen graag komen werken en blijven werken.

Doorstep

Hoe bereik je de juiste kandidaten voor je vacatures? Hoe goed zit je jobsite in elkaar? En waar kun je je sollicitatieprocessen nog optimaliseren? Op die vragen geeft Doorstep antwoorden. En bouw je samen met hen aan jouw optimale digitale journey.

In de praktijk

samenwerken?

Zin om het met ons over HR, employer branding of rekrutering te hebben? Je weet wat je te doen staat …

We zijn zo zot van onze partners dat we er mee samen zijn gaan wonen.