Event producties

Een feestelijke opening, teambuilding of productlancering? Een beurs, congres, big party of pop-up store? Blaas iedereen omver met evenementen die je publiek voor altijd bijblijven. Met toeters en bellen in droomsettings voor 5 tot 50.000 mensen.

Event producties

Event productiesMedewerkersOutdoor

Magie creëren met P&V Group

Duizend medewerkers genoten in de plantentuin van Meise van een event waar de bedrijfswaarden en het groepsgevoel een boost kregen.
Event productiesIndoorMedewerkers

Brouwerij Haacht stelt nieuwe strategie voor

Brouwerij Haacht sloot voor één dag de deuren en trok met alle medewerkers naar de AED Studios in Lint. Daar kregen ze een helder beeld van de nieuwe strategie en schreven ze in een workshop mee aan actieplannen om deze strategie tot leven te brengen.
Event productiesIndoorLeden

BFA Jaarvergadering

Sinds 2017 toveren we de jaarlijkse ledenvergadering van BFA (Belgian Feed Association) om tot een stijlvol evenement. Inclusief een persmoment, receptie, plenair gedeelte en walking dinner voor 250 personen.
Event productiesIndoorPersPubliek

Boektopia 2023 in Kortrijk Xpo

Een 9-daags publiek evenement waar 47.000 bezoekers flaneren langs obscure crimescenes en tienduizenden boeken van meer dan 130 uitgeverijen.
Event productiesInfluencersKlantenOutdoor

Lidl lanceert linnen zomercollectie

Een modeshow van de nieuwe linnen zomercollectie met zomerbar voor pers, influencers en klanten. In het stijlvolle winkelpark Malinas in Mechelen, volledig in Ibiza vibes.

Waarom werken met Pink Piñata Productions?

Always with a smile

Ieder project, van de kleinste video tot het grootste event, is voor ons een plezier om te doen. En dat plezier delen we graag met jou en iedereen die een rol speelt in het hele verhaal.

On top of things

Copywriting, design, planning, regie, montage, camerawerk, catering, … Noem maar op. We gaan in iedere stap van iedere productie voor de sterkste crew en partners. En voor het beste resultaat.

Together for the bang

Alles start bij jouw verhaal. Dat we samen schrijven en vertalen naar events en video’s waar inhoud, beleving en impact centraal staan.

Voor welke events
mag je ons altijd contacteren?

Personeelsfeest

Een (jaarlijks) feest op jouw maat. Indoor, outdoor, in tent of zaal. Van buffetten tot foodtrucks en fancy diners. Met verrassende animatie en party tot de vroege uurtjes. 

Receptie

Jubilea, (her)openingen, verjaardagen, mijlpalen of gewoon iets te vieren. Er is altijd wel een reden om een gezellige, originele en stijlvolle receptie te organiseren.

Engagement event

Je medewerkers betrekken bij je nieuwe missie, strategie of cultuur? Dat doe je best in een event met een mix van plenaire sessies, breakouts en video.

Lancering

De lancering van een nieuwe missie, project, product of dienst? Dat verdient om gevierd te worden, samen met iedereen die betrokken was of zal zijn. 

Opening

Een nieuw kantoor of winkel openen? Dat kan, samen met collega’s, klanten, partners en/of pers en influencers. Instagramwaardig.

Nieuw product of nieuwe collectie

Laat klanten, pers en influencers kennismaken met je nieuwe product of collectie. Een thema-avond, -dag of -meerdaagse met toeters en bellen.

Beurs

Alles over een bepaald thema of product, toegankelijk voor het brede publiek. Voor één of meerdere dagen. We zorgen voor alles, van concept tot planning, budget, productie en hosting.

Roadshow

Ga de baan op met een truck, caravan of kies voor opvallende locaties voor jouw live communicatie. Wij zorgen mee voor de inhoud en logistiek.

Teambuilding

Wij ontzorgen jou volledig door het bedenken, organiseren en hosten van de perfecte teambuilding, ook meerdaags. Op maat van jouw organisatie.

Team offsite

Een dag of meerdere dagen offsite om je team te inspireren, samen te brainstormen of te herbronnen. Wij regelen alles, zowel inhoudelijk als praktisch. Van workshops tot ontspanning.

Rekruteringsevent

De juiste kandidaten op de juiste plek verzamelen. En hen een uniek en overtuigend beeld geven van jouw bedrijf of organisatie. Samen met ambassadeur-collega’s.

Festival

Van theater tot muziek. Van heel breed tot heel specifiek. Van boeking tot event support, op maat van jouw wensen.

Ledenvergadering

De leden van jouw belangenorganisatie samenbrengen voor informatie, inspiratie, ontspanning en networking. Voor één of meerdere dagen.

Though leadershipevent

Je expertise etaleren over bepaalde thema’s, producten of diensten om je positie als thought leader te ondersteunen. Met keynotes, breakouts, workshops, … 

Influencer events

Een instagrammable event voor en met influencers waarin je je product, dienst of winkel in de etalage zet en rekent op het virale werk van influencers.

Persevents

Een opening, lancering of feestelijke gelegenheid waarop je pers uitnodigt. Of een persconferentie rond een bepaalde gebeurtenis. Dat regelen we helemaal voor jou.

Workshops

In kleinere groepen werken rond bepaalde thema’s. Wij denken mee over het concept, de inhoud, locatie en dagplanning en bereiden nadien alles voor je voor.

Pop-up store

Een winkel inrichten voor een korte periode op verrassende locaties of in leegstaande panden? Wij regelen alles. Van ontwerp tot meubilair, techniek, stockage en personeel.

Guerilla acties

Je publiek verrassen op onverwachte momenten of locaties met een opvallende act of actie. De ideale boost of start van een campagne.

Event support

Ook voor heel specifiek onderdelen of taken van een event kan je beroep doen op onze expertise. Van regie tot logistiek. 

Speeches en coaching

Hulp nodig bij het schrijven van korte en heldere speeches die je publiek van begin tot einde bij de les houden, raken en inspireren? Kunnen we.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Klaar om het met ons over events te hebben? Of wil je gewoon jouw vraag of verhaal met ons delen? Vertel het ons zodat wij je kunnen helpen om het met de rest van de wereld (of je dorp) te delen.

Zo gaan we te werk:

StAp 1
Jullie vraag

In een eerste gesprek leren we jullie graag beter kennen en zijn we vooral benieuwd naar jullie verhaal en verwachtingen. Zo komen we te weten waarmee en hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.

StAp 2
Ons voorstel

Op basis van alle info creëren en pitchen we enkele concepten met moodboards en een eerste raming. Het gekozen concept werken we daarna verder in detail uit. Met scripts, designs en finale budgetten.

StAp 3
Productie & evaluatie

Wanneer we jullie go krijgen, gaan we volop in productie en ontzorgen we jullie van A tot Z. Tot en met het event en post-communicatie. Na afloop evalueren we samen hoe jullie alles ervaren hebben.

Contacteer ons

Zin om het met ons over events te hebben? 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor Pink Stories. Om de 3-4 maanden een nieuwsbrief vol inspirerende cases, praktische tips en wist-je-datjes. Zodat je nadien lekker kan uitpakken met wat je weet over video’s en events.

 


Andere pink producties

Video producties

Je ware zelf tonen in (employer) brand video’s? De juiste mensen teasen en pleasen op social media? Je event of campagne een extra flair geven? Wij scripten, shooten en produceren video’s voor elk verhaal.

online & hybride producties

In één keer collega’s, klanten of publiek op verschillende plaatsen bereiken? Ze ook digitaal verrassen, raken en verbinden? Wij schrijven, creëren en regisseren jouw verhaal. Van company radio tot online talkshows en hybride events.