Online & HYbride event

De net dat tikkeltje anders show van P&V Groep

Company radio en een online “tv” talkshow voor alle medewerkers. Met verhalen van medewerkers en aankondigingen van directieleden, but not as you know it. Het werd een show vol beleving, emotie en verbinding. Waar interviews en video’s elkaar razendsnel afwisselden. Volgens medewerkers “misschien wel het sterkste event dat P&V Groep ooit bracht.”

Wat was de vraag?

“Een online alternatief voor ons personeelsfeest, maar niet in Teams. Waarbij iedereen de afstand (corona) even kan vergeten. Ludiek en met een wow-effect. O ja, en met speeches en aankondigingen van heel de directie. In twee talen, alles in 90 minuten en met een aperopakket thuis, graag.” 

Ons antwoord

Challenge accepted! Maar anderhalf uur speeches op je scherm en daarna op je eentje een glaasje bubbels? Dat kunnen we beter. Met de net dat tikkeltje anders show, geïnspireerd door het gelijknamige employer brand van P&V Groep dat door Insilencio werd gecreëerd.

Drie uur live company radio vol muziek en anekdotes van collega’s als opwarmer. Gevolgd door één uur tv-talkshow als grote finale. Vol inhoud, emotie en fun. Met collega’s live in de studio en op video. Gehost door Tom De Kock (NL) en Emilie Hardie (FR).

Video

Video afspelen

Een meetbare voltreffer

900 live volgers en 70 collega’s aan het woord. Heel wat meer dan in een klassieke setting waarbij je doorgaans enkel de directieleden hoort. En dat in een tv-show van één uur met 50 items waarvan 17 video’s die vooraf werden opgenomen.

De spontane reacties nadien zegden alles … “Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld, zelfs vanop zoveel afstand.” “Dit was meer dan ooit authentiek, menselijk en dichtbij.” “Ik heb het gevoel dat ik met veel meer mensen heb geconnecteerd dan dat ik zou doen op een massaal event.”

Wat namen we voor onze rekening?

Wervende communicatie

Van uitnodigingen tot een online platform waar je verzoeken en anekdotes kon achterlaten.

17 videoproducties

Van korte people stories tot ludieke interviews. Ludiek en ontroerend. Met collega’s, klanten en familie.

3 uur live company radio

Vol muziek en anekdotes. Op basis van honderden inzendingen en reacties van collega’s.

1 uur live tv

Met 50 verschillende items waaronder korte interviews in de studio en 17 people stories in video.

Een strak script

De hele show werd tot op de seconde geredacteerd, voorbereid en gerepeteerd.

Livestream platform

Voor een technisch perfecte streaming naar honderden collega’s over heel het land.

Multicam studio en crew

Een ervaren technische ploeg, regie en presentatie voor de live show.

Facts & figures

900

live volgers

70

collega's aan bod

50

topics in 60 minuten

17

video
producties