Video producties

Je ware zelf tonen in (employer) brand video’s? De juiste mensen teasen en pleasen op social media? Je event of campagne een extra dimensie geven? Wij scripten, shooten en produceren video’s voor elk verhaal en medium.

Video producties

RekruteringTestimonialVideo producties

40 NMBS-medewerkers in beeld

NMBS haalt geregeld het nieuws waardoor mensen zich een eigen beeld vormen over het bedrijf en de medewerkers. Hoe tonen we in video’s aan waar NMBS echt voor staat, welke jobs er zijn en hoe het is om er te werken?

Waarom werken met Pink Piñata Productions?

Always with a smile

Ieder project, van de kleinste video tot het grootste event, is voor ons een plezier om te doen. En dat plezier delen we graag met jou en iedereen die een rol speelt in het hele verhaal.

On top of things

Copywriting, design, planning, regie, montage, camerawerk, catering, … Noem maar op. We gaan in iedere stap van iedere productie voor de sterkste crew en partners. En voor het beste resultaat.

Together for the bang

Alles start bij jouw verhaal. Dat we samen schrijven en vertalen naar events en video’s waar inhoud, beleving en impact centraal staan.

Voor welke video's
mag je ons altijd contacteren?

Employer brand video

Jouw werkgeversverhaal helder en inspirerend vertaald naar een authentiek, origineel en verrassend concept.

Employee testimonials

De authentieke visie van je medewerkers (ambassadeurs) op hun job en alles wat hen zo bevalt aan werken voor jouw bedrijf.

Customer testimonials

De authentieke mening van klanten (ambassadeurs) die jouw project, product, dienst of bedrijf een warm hart toedragen. 

Corporate identity

Het verhaal, de ziel en/of de missie van jouw bedrijf of organisatie. Inspirerend en heerlijk helder gebracht.

Aftermovie

Jouw event in woord en beeld samengevat. Met alle hoogtepunten en korte reacties. Ideaal voor press releases en post-event communicatie.

People stories

Een uniek verhaal van de mens achter een collega, klant of partner. Pure storytelling vol emotie en inspiratie.

Tutorials

Een video waarin we tonen en/of uitleggen hoe een proces, product of bedrijf precies werkt. Met graphics en animatie.

Value stories

Authentieke en inspirerende verhalen van medewerkers en projecten die jouw bedrijfswaarden helemaal tot leven brengen.

Event coverage

Korte video’s die bepaalde momenten en onderdelen van jouw event de verdiende aandacht geven. De dag zelf of kort daarna gemonteerd.

Video voor socials

Korte video’s voor de verschillende social media die de aandacht trekken naar de bigger picture die je wilt delen.

Vox-pops

Wat denken willekeurige mensen, collega’s of klanten over bepaalde thema’s, diensten of trends? Als onderdeel van een event of campagne.

Awareness video

Een video waarin je de aandacht vestigt op wat het publiek nog niet of onvoldoende weet over jouw bedrijf of organisatie.

Snippets & afgeleiden

Hoogtepunten, open vragen en sterke quotes uit video’s die je zin doen krijgen om meer te weten te komen en door te klikken.

Teasers

Een tipje van de sluier lichten van een nieuw programma, product of project dat je publiek op het puntje van hun stoel brengt.

Case video's

Projecten, succesverhalen of fuck-ups die je wilt delen met de buitenwereld om awareness te creëren of nieuwe leads aan te trekken.

Thought leadership

Je expertise etaleren over bepaalde thema’s, producten of diensten om je positie als thought leader te ondersteunen en eventueel leads te genereren.

Productvideo

Video waarin zowel de features als de feitelijke en emotionele voordelen van je product of dienst aan bod komen.

Jaaroverzichten

Laat je klanten en medewerkers weten hoe jouw bedrijf of organisatie het afgelopen jaar heeft beleefd. Informatief, menselijk en inspirerend.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Klaar om het met ons over video’s te hebben? Of wil je gewoon jouw vraag of verhaal met ons delen? Vertel het ons zodat wij je kunnen helpen om het met de rest van de wereld (of je dorp) te delen.

Zo gaan we te werk:

Stap 1
Jullie vraag

In een eerste gesprek leren we jullie graag beter kennen en zijn we vooral benieuwd naar jullie verhaal en verwachtingen. Zo komen we te weten waarmee en hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.

Stap 2
Ons voorstel

Op basis van alle info creëren en pitchen we enkele high-level scripts, voorbeelden en een eerste raming. Het gekozen concept werken we daarna verder in detail uit. Met het finale script en budget.

Stap 3
Productie & evaluatie

Wanneer we jullie go krijgen, gaan we volop in productie. Van planningen tot intakes, opnames, montages en feedbackrondes. Na afloop evalueren we samen hoe jullie alles ervaren hebben.

Contacteer ons

Zin om het met ons over video producties te hebben? 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor Pink Stories. Om de 3-4 maanden een nieuwsbrief vol inspirerende cases, praktische tips en wist-je-datjes. Zodat je nadien lekker kan uitpakken met wat je weet over video’s en events.Andere pink producties

Een feestelijke opening, teambuilding of productlancering? Een beurs, congres, big party of pop-up store? Blaas iedereen omver in events die je publiek voor altijd bijblijven. Met toeters en bellen in droomsettings voor 5 tot 50.000 mensen.

Online & hybride producties

In één keer collega’s, klanten of publiek op verschillende plaatsen bereiken? Ze ook digitaal verrassen, raken en verbinden? Wij schrijven, creëren en regisseren jouw verhaal. Van company radio tot online talkshows en hybride events.