Team Pink

De kans is groot dat we samen heel wat tijd gaan doorbrengen wanneer je met ons samenwerkt. En dan helpt het wel als je ons al wat leert kennen. Maak kennis met team Pink.

Eva Peleman

Producer & zaakvoerder

Een bucket list heeft ze niet. “Als ik iets wil doen, dan doe ik het gewoon. Zoals het boekenevent Boektopia mee uit de grond stampen. Het behoort zeker tot mijn favoriete projecten.

Tess De Schepper

Producer & marketeer

“Het meeste energie krijg ik van de zon en tevreden klantenreacties. Elke dag is anders en je mag van zoveel proeven. Favoriete project? De Alken-Maes employer brand video. Summer vibes capteren van de boomgaard tot de Gentse Feesten.”

Cédric Vanden Bilcke

Producer

“Favoriete project? De feelgood movie voor BASF Antwerpen. De samenwerking met de klant! De impact bij de medewerkers! Je werk vlak voor de hoofdfilm in de cinema zien! Kicken.”

Caroline Van der Heyden

All-round sparring partner

“Eens op een keerpunt in je leven, ga je bewuster met alles om. Vandaar mijn keuze om bij te dragen aan de droom van Pink Piñata.” Favoriete project? “Het eerstvolgende. Ik ontdek hier elke dag nieuwe pareltjes.”

Caron Cappaert

Junior producer

Favoriete project? Een driedaagse teambuilding voor Insilencio. “Je voelt de directe impact en erkenning. Het was best intens maar daarna kon ik thuis genieten van mijn zetel, een serie en wat chips.”

Ringo Van Oost

All-round creative

“Je inleven in de wereld van mensen en dat dan vertalen naar concepten, video’s en events … een droomjob. Favoriete project? Drie dagen de boer op in Duitsland en videoverhalen sprokkelen voor TimePartner. Met een lach en een traan. Heerlijk.”

Hoe pink ben jij?

Vast of freelance, vacature of niet, je mag ons altijd contacteren voor een babbel of bezoekje.