Intern evenement

MS Amlin Finance Bootcamp

Een 60-tal collega’s uit België, Nederland, Frankrijk en Engeland samen inspireren over de Finance strategie van MS Amlin. Hen motiveren om nog beter over teams heen samen te werken. En hen goesting geven om mee te bouwen aan een bedrijf in volle groei. Event geslaagd, missie geslaagd!

Wat was de vraag?

MS Amlin had een duidelijke vraag: organiseer een inspirerend event voor het Finance team waarbij we verbinding maken met elkaar en elkaars functies beter leren kennen. Waar we verder bouwen op onze Insights-profielen om onze vaardigheden te versterken en elkaar uitdagen om buiten onze comfortzone te treden. Met fun als rode draad doorheen de dag. 

Ons antwoord

Samen met Kenne d’Hoker, Learning & Development Lead bij MS Amlin en Tom De Wachter, expert in training & coaching van leadership teams, organiseerden we een Finance Bootcamp in de indrukwekkende Conservatory in private members club The Merode in Brussel.

Deze lichte en open ruimte leende zich perfect voor een intensieve dag vol leermomenten en brainstormsessies. Maar ook voor de nodige ontspanning en verbinding tijdens de breaks. 

Wat het Finance Bootcamp net dat beetje extra gaf: 

  • Naambadges met insightskleuren als conversation starters
  • Alle breaks en sessies in één grote open ruimte om het bootcamp & warzone-gevoel te versterken. 
  • Plenaire setting in halve cirkel om het samenhorigheidsgevoel te bevorderen. 
  • Een no-coffee break met healthy powershots
  • Een rondje reuzenrad om samen de dag vanuit een ander perspectief (letterlijk) af te sluiten en te genieten van het prachtige Brussels uitzicht.
  • Een energiek Brussels stadsspel waarin we het competitiebeest van iedereen naar boven wisten te krijgen
  • Een gezellige apero, een heerlijke walking dinner met live cooking en een touch of magic van Teppe die iedereen een laatste magische ervaring gaf. 

Wat namen we voor onze rekening?

Praktische leiding en coördinatie

Van de eerste meeting met de klant over het doel, tot de planning, het budget en het boeken van alle nodige partners en leveranciers.

De perfectie locatie

The Conversatory. Een grote, luchtige en mooie ruimte voor de verschillende activiteiten.

Praktische details

Opties op hotelkamers in Brussel voor teams uit andere landen, een duidelijk briefing document voor de gasten met een overzicht van locatie, parking maar ook treinen naar Parijs en Londen.

Facts & figures

60

influencers

250

meter catwalk

600

frambozen en ander lekkers