Employer brand video

Good times brewing

De zomer staat voor de deur. Eindelijk weer die heerlijke festivalsfeer met een Desperados in je hand of genietend op een terrasje met een frisse Cristal. Alken-Maes staat voor fun. Zowel op terrasjes en festivals. Maar ook zeker achter de schermen. Tijdens meetings, in het magazijn of onderweg naar klanten. Bij Alken-Maes ben je in goed gezelschap. Hier vind je sfeerb(r)ouwers die er elke dag voor gaan. Werken bij Alken-Maes? Da’s good times brewing! 

Video afspelen

Wat was de vraag?

Een employer brand video die de frisse en enthousiaste vibe van het werkgeversmerk ‘good times brewing’ perfect weergeeft. Die op een speelse manier de veelzijdigheid van het bedrijf laat zien en zin geeft om Alken-Maes als werkgever én als merk te ontdekken.

Ons antwoord

Cocreatie, summer vibes en veel cheers! Samen met de klant bedachten we een concept en script dat de ‘good times’ van medewerkers bij Alken-Maes verbindt met de ‘good times’ van hun consumenten. Een video die eigen medewerkers en merken in de schijnwerpers zet, en goesting geeft in de zomer! 

Trotse merkenb(r)ouwers

Een mooi voorbeeld van storytelling waarbij video een deel is van het volledige verhaal. Interne events, beurzen, maar ook een nieuwe jobsite en online campagne die door onze vrienden bij Doorstep werd gemaakt. De good times van Alken-Maes werden goed onthaald. De hoge view rate liet trouwens zien dat kijkers de video tot het einde bekeken. Iets wat niet altijd meer vanzelfsprekend is. We waren zelfs even te zien in de cinema’s! 

Wat namen we voor onze rekening?

Video script

De vertaalslag van het concept ‘good times brewing’ naar een uitgewerkt script dat dit verhaal concreet in beeld brengt. 

Opname, regie en montage

4 intensieve draaidagen met een straffe 4-koppige crew die alles gegeven heeft onder leiding van Pinkie Tess.

Good times

Fun in beeld, maar ook fun achter de schermen. In snikhete zomerse temperaturen met op tijd en stond de nodige genietmomentjes tussendoor. 

Facts & figures

40

Ambassadeurs en figuranten

12

locaties

1000+

zweetdruppels